EuroClix


Euroclix is een gratis dienst waar je "clix" kunt verdienen door het kopen van producten of het invullen van enquetes. Als je voldoende clix hebt gespaard, kun je deze laten uitbetalen. Hoe meer je spaart, hoe gunstiger het inwisseltarief. 

Het mooie, je bent tot helemaal niets verplicht. Je hoeft geen enquetes in te vullen of producten te kopen, maar het mag wel. Bovendien bepaal je in je profiel zelf hoeveel mail je wil ontvangen.


En waarom zou je dit laten lopen? 


Voorbeeld

Stel je wil iets kopen bij Bol.com. Log dan eerst in op de website van EuroClix, gebruik daar de Bol.com link en bestel bij Bol wat je wil hebben. Je spaart met je aankoop clix, variërend tussen 0,4% en 1%. Regelmatig zijn er via EuroClix ook goede aanbiedingen te vinden. Dat is makkelijk verdienen voor iets dat je toch al wilde hebben. Er zijn heel veel aanbieders te vinden, denk aan HEMA, MediaMarkt, Thuisbezorgd, Bonprix, etc. 

Bij 1000 gespaarde clix kun je €10 laten uitbetalen, bij 2000 clix is dat al €25. En zo door. Kijk voor de actuele inwisseltarieven op de website www.euroclix.nl


Maar, maar....

Maar is het dan wel betrouwbaar? En wat is dan het verdienmodel van EuroClix? 

Inmiddels bestaat EuroClix al meer dan 15 jaar en heeft het meer dan 250.000 leden. EuroClix wordt betaald door adverteerders en partners die een commissie betalen. Een deel van die commissie wordt teruggegeven aan de leden. Aan jou dus. EuroClix is onderdeel van het Nederlandse bedrijf iFlavours B.V. en bestaat sinds 1999. 


Ervaring

Mijn ervaring is dat je op deze manier zonder al te veel moeite zeker €150 per jaar kunt verdienen. Leuk meegenomen toch? Een verzoek tot uitbetalen gaat snel, binnen een aantal werkdagen staat het op je bankrekening. 


Wil je dit ook eens proberen? Gebruik dan de (affiliate) link op deze pagina. Het kost jou niets extra's en je helpt mij extra clix te sparen. En driemaal raden waar die ingewisselde clix voor gebruikt worden?


Dank je wel! 


Aanbiedingen bij webshops